Ja, ik wil graag de adventskalender…

Ontvang 1 gratis exemplaar voor jezelf of om weg te geven.

Ontvang elke dag een inspirerende e-mail.

Kies deze optie als je voor een gemeente of groep een bestelling plaatst.

Over de Adventskalender

Wil je bewust toeleven naar Kerst? Ook dit jaar biedt Petrus voor de adventsperiode een dagelijkse kalender aan, die je uitdaagt om in aanloop naar Kerst elke dag even stil te staan. Voor elke dag is een korte overdenking beschikbaar, aangevuld met korte (gespreks)vragen, liederen, gebeden en citaten. Online vind je bij elke dag een korte inspirerende video.

Ga mee!

Met het thema ‘Ga mee!’ sluit de kalender aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk in 2023-2024: ‘Ga mee! Samen getuigen van geloof, hoop en liefde’. In de eerste adventsweek gaan we op weg met Ruth en Naomi, die onderweg zijn naar Bethlehem. De tweede week pelgrimeren we op de weg van vrede en recht, in het spoor van de profeten. In de derde adventsweek bereiden we ons voor op de geboorte van Jezus. De uitnodiging klinkt: kom, ga mee naar Jezus, het kind in de kribbe!

Wanneer heb ik de kalender(s) in huis?

Je ontvangt de adventskalender binnen 8 werkdagen. Als je vlak vóór de start van Advent bestelt, doen we ons best de kalender zo snel mogelijk te verzenden.

Kan ik meerdere kalenders bestellen om uit te delen?

Ja, dat kan! Vanaf 2 exemplaren betaal je 1 euro per exemplaar als onkostenvergoeding. Je kunt je bestelling meteen afrekenen via IDeal.

Ik heb een kalender aangevraagd, maar nog niets ontvangen. Wat moet ik doen?

De kalenders worden één keer per week verzonden, het kan zijn dat je nog even geduld moet hebben. Heb je na 8 werkdagen nog niets ontvangen? Mail dan naar info@protestantsekerk.nl, dan kijken we de bestelling graag even voor je na.

Hoe werkt de online kalender?

Als je je inschrijft voor de online kalender, ontvang je elke dag een mail met een bijbeltekst en link naar een korte overdenking en inspirerende video. Je hoeft hiervoor alleen je e-mailadres achter te laten en kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Ik heb een leesbeperking, kan ik de kalender in aangepaste leesvorm ontvangen?

Ja, dat kan! De kalender is gratis beschikbaar in braille, grootletter en gesproken vorm. Je kunt hiervoor contact opnemen met het CBB, via 0341-565477 of klantenservice@cbb.nl.